Stor lavvo bygget i tre, med stort ildsted for bålkos, matlaging og kaffekok. Den er plassert midt i naturen på andre siden av vannet og man kan både kjøre, gå eller ro dit. Her er det plass for 60 gjester. Utvendige stokkebenker og steinhellebord gjør det mulig å nyte tiden i det fri, med eventuell grilling eller bare bålkos.

Nytt stabbur, plassert på gårdstunet. I dette stabburet er det plass for 8-10 gjester.

Gammelt stabbur fra 1850, også dette på gårdstunet, rommer plass til 15 gjester.Den ombygde gjødselkjelleren i den gamle låven har en tilstøtende bar med stor sittegruppe. I den ombygde kjelleren er det plass for 40 gjester i ett langbord. Alle selskaper er etter forhåndsbestilling, og vi har i utgangspunktet satt et minimumsantall på 15 gjester.

Under utarbeidelse er også overnattingstilbud. I første omgang vil det være soverom i det gamle hovedhuset. Rommene er i den gamle delen av hovedhuset og vil gi deg en fredfull natt i sus av svunnen tid.

Er det ønskelig kan vertskapet også tilby frokost – skulle bare mangle.


Ønsker du bare å slappe av i en av gårdens gamle stuer, sitte i gyngestolen med en bok, titte litt på tv eller bare kjenne på stillheten – er du selvfølgelig velkommen til det.