Forretter

Posjert egg med rotgrønnsakskrem og en smakfull persille- og basilikumpuré


Akevittgravet elg med syltet rødbet og honningsennep


Jordskokksuppe med røkt ørret


Hovedretter

Fylt lammelår, m/røykt skinke, mynte og sherry, båtpoteter/kokte poteter og kremstuede rotgrønnsaker, brokkoli.


Elgstek kokt i melk, fløtesaus, rosenkål med fenalår, gulrot marinert i granskuddsirup, potetmos med skogssopp.


Svinenakke, soyasmørsaus, ovnsstekte poteter og ratatouille.


Desserter

Husets parfait (sisselrot) med rørte bringebær eller friske bær for årstiden.


Trollkrem


Tjukkmelkspanacotta m/lønnesirup og friske bær.

Spekematbord

Spekematbordet er i hovedsak produsert av råvarer fra gården.

- 7 typer spekepølser, bl.a. gårdens egenutviklede lammepølse med rødvin
- Fenalår
- Lammepølse m/sommerhonning og fenalår(grill)
- Eggerøre
- Hjemmelaget potetsalat
- Salat m/dressing av løvetannsirup
- Brød / rundstykker
- Flatbrød
- Seterrømme
- Smør



Grillbuffet

- Egenproduserte grillpølser av lam og vilt, alle med smakfulle krydder og urter
- Helgrillet marinert svinenakke
- Hjemmelaget viltburgere
- Hjemmelaget deilig potetsalat
- Salatblanding med dressing av løvetannsirup

Gjestegårdens innholdsrike Koldtbord

- Røykelaks og eggerøre
- Hel ovnsbakt ørret
- Lefserull med laks, krydderost og salat
- Gårdens hjemmelagede potetsalat
- Spekemat. Syv forskjellige spekepølser og fenalår
- Halve egg med kaviar
- Rikt utvalg av kjøttpålegg av svinesteik, skinke, rull og roastbiff av elg
- Coleslaw
- Salatblanding med dressing av løvetannsirup
- Brokkolisalat
- Frisk frukt/grønnsaks ”aspik”
- Varme lammepølser med sommerhonning og fenalår og/eller elgpølse med viltkrydder
- Varme båtpoteter med rosmarin og timian
- Kvitseidsmør, seterrømme, sennepssaus og majones
- Godt brød og flattbrød



Julemat

Gjestegården tilbyr naturligvis også vårt populære julebord. Julebordet starter gjerne med en varm gløgg. Julebordet vårt tar utgangspunkt i vårt tradisjonelle koldtbord med tillegg av noe mer tradisjonell julemat som rull, sylte, julepostei, elgkarbonader m.m. Måltidet avsluttes med riskrem, rødsaus og kaffe.
Vi lager naturligvis også tallerkenretter av ribbe og pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør, om noen skulle ønske det.




Kaker

Vi kan tilby våre gjester et rikt utvalg av fantastisk gode hjemmebakte kaker til kaffen.

- Bløtkake
- Sjokoladekake
- Suksessterte
- Ostekake
- kringlestang

Andre retter kan lages etter ønske. Menyen vil kunne variere med årstidene ut ifra tilgangen på råvarer.